Ιδιότητες και Αναλύσεις Σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας

Ποιές είναι οι Ιαματικές ιδιότητες του σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας?


1. Είναι Αντιγηραντικό. Τα υψηλά επίπεδα φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης και ceramides καθιστούν το γάλα γαϊδούρας που περιέχεται στο σαπούνι με γάλα γαϊδούρας ένα προϊόν εξαιρετικό κατά της αντιγήρανσης, της θεραπείας των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος.

2. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος (έκζεμα, ακμή και ψωρίαση κλπ).7. Είναι ένα πολύχρηστο προϊόν ομορφιάς.Το γάλα γαϊδούρας είναι αναπλαστικό, αντιρυτιδικό, συσφικτικό, αντιγηραντικό και καταπραυντικό της επιδερμίδας.8. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μέρη του σώματο

3. Είναι φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος.

4. Aναπλάθει και αναζωογονεί τo δέρμα. Το γάλα γαιδούρας βοηθάει στην ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.

5. Επουλώνει τις πληγές. Το γάλα γαϊδούρας βοηθάει στην επούλωση των πληγών.

6. Ενυδατώνει το δέρμα. Το γάλα γαϊδούρας κάνει θαύματα στην ενυδατώση του δέρματος.

7. Είναι ένα πολύχρηστο προϊόν ομορφιάς.Το γάλα γαϊδούρας είναι αναπλαστικό, αντιρυτιδικό, συσφικτικό, αντιγηραντικό και καταπραυντικό της επιδερμίδας.

8. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μέρη του σώματος.Το γάλα γαιδούρας λογω της αγνότητας του, χρησιμοποιείται γύρω από τα μάτια, τα χείλη, καθώς επίσης και στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Ενδύκνειται δέ για ευαίσθητες επιδερμίδες.

9.Κατάλληλο για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Το γάλα γαιδούρας είναι κατάλληλο κατά της έντονης ξηρότητας της επιδερμίδας.

10. Κατάλληλο  για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

11. Είναι ένα πολύχρηστο προϊόν καθαρισμού.Το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

Για τον καθαρισμό του σώματος.
Για τον καθαρισμό του προσώπου.
Σαν σαμπουάν.
Σαν αφρόλουτρο και
Σαν θαυμάσια κρέμα ξυρίσματος.

Μπείτε στο μπάνιο ή το Ντούς σαπουνίστε καλά όλο το σώμα σας και ξεβγάλτε. Τόσο απλά! Με αυτή την κίνηση αποκτάτε σε λίγο καιρό με καθημερινή χρήση του σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας ένα δέρμα λείο, σφιχτό, ελαστικό, βελούδινο.